Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Ervaringen met Onyx Uitvaartzorg
085 016002824 uur per dag

Ervaringen met Onyx Uitvaartzorg

Wij vragen elke opdrachtgever na de uitvaart de ervaringen met Onyx Uitvaartzorg  in een beoordeling de delen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Onyx Uitvaart

9,4
46 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
  • Communicatie 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Respect voor uw wensen 9,5

09-10-2018
8,0

Ervaring:
Het gehele proces van de uitvaart is op een zorgvolle maar tevens professionele manier uitgevoerd. Onze dank.

Aanbeveling: ja

Barbra

05-10-2018
10,0

Ervaring:
In deze moeilijke tijd is het fijn dat er mensen zijn zoals bij Onyx wauw wat geweldig. Ik ben overrompeld door de persoonlijke aandacht, deskundigheid en prachtige uitvaart. Zo blij dat jullie bestaan heel veel respect en dankbaarheid namens mij. Mvg Barbra

Aanbeveling: ja

Jan

03-09-2018
9,0

Ervaring:
Wij hebben een heel prettige ervaring met onyx uitvaart.
Alles super goed .
Top

Aanbeveling: ja

Jannie

02-09-2018
10,0

Ervaring:
Je hebt alles zo goed en gestroomlijnd geregeld, waardoor het voor ons minder zwaar en moeilijk was van alles te organiseren omtrent het afscheid en de crematieplechtigheid. Mama was heel mooi opgebaard en dat maakte het afscheid nemen van haar wat makkelijker. Dank voor je suggestie voor het crematorium toen alles vol zat wat wij op het oog hadden. Het is een fijne locatie om deze plechtigheid met familie en vrienden te delen, wij hebben het als bijzonder ervaren. Alles verliep heel goed.

Aanbeveling: ja

Jos

26-08-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Kees

23-08-2018
9,0

Ervaring:
heel goed lopende crematie, goede reacties gekregen. gekozen voor de zeer duidelijke info op de website. je weet precies van te voren alles.

Aanbeveling: ja

G.

22-08-2018
10,0

Ervaring:
Wij hebben hele positieve ervaringen met Onyx uitvaartzorg gehad. Arianne is iemand die met jou meedenkt en jou ook echt bijstaat in deze moeilijke tijd. Dankzij Arianne wordt deze moeilijke en zeker stressvolle tijd toch wat makkelijker gemaakt.

Bedankt voor alles G. K.

Aanbeveling: ja

Marlene

07-08-2018
9,0

Ervaring:
Prettig en professioneel.

Aanbeveling: ja

Gonnie

07-08-2018
8,0

Ervaring:
Ik heb de uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Goed meedenkend en alles keurig verzorgd.

Aanbeveling: ja

Jantien

19-07-2018
10,0

Ervaring:
Er moest een hoop geregeld worden omdat mijn vader gerepatrieerd moest worden vanuit het buitenland, waar hij was overleden.
Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen en wat er allemaal nodig was.
Maar vanaf het allereerste telefoongesprek werden wij gerustgesteld en voelden we dat het goed zou komen.
De medewerkers van Onyx zijn zeer kundig, betrokken en gaven duidelijke uitleg bij iedere stap.
De grootste verrassing was dat we achteraf nog geld terugkregen omdat het vliegticket goedkoper uit viel dan verwacht…
Kortom, alleen maar lof voor Onyx Uitvaart!

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl